Open & Bloot

KIJK, ik schrijf. Open & Bloot. Over alles eigenlijk. Maar vooral over mijn leven als ploeterende moeder, energieke ondernemer en schrijver van spoken word en proza. Alles over mijn nieuwe boek dat eind 2022 uitkomt. Lekker juicy, soms pikant en altijd persoonlijk.

 

Op het platform Petje.af deel ik mijn schrijfsels met je. Deels open&bloot gratis voor iedereen, deels via een klein abonnement waarmee je mij en mijn woorden persoonlijk steunt als BlootLezer.

(…)  De dag voor Oudjaar steel ik vijf minuten voor een moment met mezelf bij het vennetje. Ik sta aan de oever van compleet roerloos water. Er is geen zuchtje wind, het is alsof alles om mij heen de adem inhoudt om samen te verstillen. De eenden lijken vastgeplakte standbeelden, de lucht een dik grijs watten deken dat alle geluiden onder moffelt en alle kleuren dempt. Verwonderd zie ik ontelbare tinten grijs om me heen. Elke boom verschilt van de andere, elke struik zijn eigen grijze resolutie. Laag boven het water dansen witte nevels traag met elkaar. Alle leven lijkt vertrokken.

Eén vogel laat plots van zich horen in een boom achter me. Steeds hetzelfde geluid. Wat wil hij me vertellen? (…)

Het complete stukje lees je HIER

Dont’ make me walk when I want to fly.

DISCLAIMER & COOKIES  |  PRIVACY STATEMENT  |  CONTACT

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Copyright © 2022 | Eef Lanoye